Kappers


Kappers met ervaring

Ben je op zoek naar een kapsalon waar kappers met ervaring en verstand van zaken werken? Dan zit je goed bij de salon van Ger Onnes. Zelf heeft hij vele jaren ervaring en is hij Europees en wereldkampioen geweest. Zijn kennis geeft hij nu door aan zijn team van getalenteerde en goed opgeleide kappers en haarstylisten. Daardoor kan de kwaliteit van het knipwerk gewaarborgd blijven. Wil je een nieuwe look, een andere coupe of een frisse kleur? Laat je dan adviseren door deze specialisten. Zij helpen je graag. Kom langs of maak een afspraak en bel: 050-5345266.

Kappers


Ook voor heren

Uiteraard mag je van onze kappers verwachten dat ze kunnen knippen, verven en permanenten. Maar onze medewerkers kunnen meer dan dat. Ze kunnen ook op traditionele wijze heren scheren. Dit begint met een huidmassage en een lotion. Na deze ontspannende behandeling knippen we jouw kapsel in het gewenste model. Daarna verwijderen met zeep en scheermes uw nekharen. Ook kunnen we je baard en bakkebaarden bijwerken of volledig wegscheren. De keuze is aan jou, maar onze kappers voorzien je ook graag van advies.

Kies voor onze kappers

Wanneer je kiest voor onze kappers, dan profiteer je van veel voordelen. Wij hebben meer dan een goede opleiding en ervaring. Wanneer je kiest voor ons, dan:

  • Kies je voor een kapper die werkt met de beste producten van de beste merken.
  • Kan je ook een afspraak maken in de avonduren op dinsdag, woensdag en donderdag.
  • Profiteer je regelmatig van veel voordelig dankzij onze leuke acties.
  • Mag je altijd bij ons langskomen voor gratis en vrijblijvende informatie en advies.
  • Zal je merken dat wij kwaliteit, service en gemoedelijkheid heel belangrijk vinden.

Kan je niet wachten?

Ben je overtuigd van onze kwaliteiten en onze gezellige salon? Kom dan gerust eens bij ons langs. Je bent van harte welkom. We kunnen je ook zonder afspraak helpen, maar het kan zijn dat je dan even moet wachten. Kan je niet wachten? Bel ons dan voor een afspraak en we plannen voldoende tijd voor je in. Je kan hiervoor bellen naar: 050-5345266. Of vraag onze kappers meer over de laatste haarmode van dit moment of welke kleur of coupe past bij jouw gezicht en persoon.