Kapper


De gemoedelijke kapper

Ben je op zoek naar een kapper, die precies aanvoelt wat je wil? Maak dan snel een afspraak in de kapsalon van Ger Onnes. Deze wereldkampioen is na twintig jaar weer neergestreken in het noorden van ons land, waar hij ooit ook is begonnen als gemoedelijke dorpskapper. Service en kwaliteit worden daarbij niet uit het oog verloren. En ook het met zorg aangenomen personeel staat garant voor topkwaliteit, die voldoet aan de laatste haartrends. Wil je in een gezellige sfeer geknipt worden en thuiskomen met de perfecte coupe? Bel dan Ger voor een afspraak: 050-5345266.

Uw veelzijdige kapper

Bij veel kapsalons kan je terecht voor een knip- en verfbeurt. Hiervoor zit je bij ons ook goed. Daarnaast kunnen wij nog meer met je haar doen, zoals:

  • Permanenten
  • Watergolven
  • Low- en highlights
  • Stylen
  • Scheren voor mannen

Onze kappers knippen dames, heren en kinderen. Je kan dus met het hele gezin naar onze salon komen. Werk je overdag? Dan bieden wij, in overleg, ook de mogelijkheid om in de avonduren geknipt te worden.

kapsalon


Traditionele kapper

Wist u dat de vader van Ger ook in het kappersvak zat en een traditionele barbier was? Die kennis en ervaring heeft Ger nu verwerkt in zijn eigen zaak. Daarom kan je nu bij deze kapper terecht voor een luxueuze scheerbeurt. Onze herenkapper geeft je eerst met een verkwikkende lotion een ontspannen hoofdmassage. Daarna werkt hij jouw coupe bij. Vervolgens pakt hij mes en zeep erbij om eerst jouw nekharen weg te scheren. Tot slot werkt hij je bakkebaarden en baard bij in het gewenste model. Dankzij onze kapper ga je met een heel ander gevoel de deur uit.

Altijd gastvrij en gezellig

Je zal merken dat het bij ons altijd gezellig en gemoedelijk is. Dat is de sfeer, die kapper Ger in zijn salon nastreeft. Voor ons is het belangrijk dat je je welkom voelt in onze kapperszaak. Om die reden kan je altijd naar binnen lopen voor meer informatie, advies of het maken van een afspraak. Je mag ook zonder afspraak langskomen en we proberen je dan zo snel mogelijk te knippen. Wil je liever niet wachten? Maak dan een afspraak en bel 050-5345266. Je bent van harte welkom bij ons in Haren.