Kapper zonder afspraak


Dé kapper zonder afspraak

Wanneer je in een opwelling besluit dat het tijd is voor een knip- of scheerbeurt, dan biedt een kapper zonder afspraak uitkomst. Naast een nieuwe outfit ook een nieuwe coupe aanschaffen? Onverwachts een vrij moment? Bij de kapsalon van Ger Onnes ben je ook zonder afspraak welkom. Loop gerust naar binnen en ontdek de gemoedelijke sfeer van deze dorpskapper. Ook ben je verzekerd van kwaliteit, want we werken alleen met gediplomeerde en ervaren haarstylisten en gebruiken producten van topmerken. Kom gerust eens langs!


Wachten is bij ons geen straf

Wanneer je geen afspraak hebt gemaakt, dan kan het zijn dat je even moet wachten tot een kapper van ons tijd heeft voor u. Dat is echter geen straf. Integendeel, bij ons:

  • Krijg je altijd een inschatting van hoelang het kan duren, zodat je zelf kunt besluiten of je wilt wachten of niet
  • Serveren we je altijd een lekkere kop koffie of thee, met of zonder suiker en melk
  • Vind je vele tijdschriften, zodat het wachten voorbijvliegt
  • Kan je kappersboeken inkijken om inspiratie op te doen voor uw nieuwe kapsel
  • Is er altijd tijd voor een gezellig praatje

Kapper zonder afspraak


Kies voor onze kapsalon

Een kapper zonder verstand van vorm en kleur kan je niet optimaal adviseren. Gelukkig kunnen de kappers van Ger Onnes dit allemaal wel. Je krijgt bij ons altijd eerlijk en gedegen advies, zodat je stralend en vol zelfvertrouwen met een trendy kapsel onze salon verlaat. Maar dat is niet het enige waarvoor je bij ons terecht kunt:

  • Al onze haarstylisten en kapper zijn op de hoogte van de laatste trends en haarmode.
  • Wij organiseren regelmatig leuke acties om onze vaste kanten te bedanken.
  • In onze salon staan kwaliteit, service en gemoedelijkheid hoog in het vaandel.
  • Op verzoek knippen we ook doordeweeks in de avonden (wel op afspraak).
  • Word je geknipt door Ger zelf? Dan krijgt u een knipbeurt van een wereldkampioen.

Welkom zonder afspraak

Wil je snel geholpen worden? Dan kan je bij onze kapper zonder het maken van een afspraak ook snel geholpen geworden. Je wordt in onze salon gastvrij ontvangen. Ontdek het zelf! Je bent van harte welkom voor een nieuw en fris model, een trendy kleur of een verfrissende scheerbeurt. Wil je liever niet wachten of heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel naar 050-5345266. Wij maken dan tijd voor je vrij in onze agenda. Je kunt zelf aangeven door welke kapper je geholpen wilt worden. Wanneer je een kapper zonder afspraak zoekt, kom dan langs bij Ger Onnes!