Herenkapper


Dé herenkapper van het noorden

Zoek je een goede herenkapper in het noorden van Nederland? Kom dan eens langs bij de kapsalon van Ger Onnes, Europees en wereldkampioen. Hij kan dus met recht zeggen dat hij verstand heeft van het kappersvak. Dankzij zijn gevoel voor vorm en kleur kan hij precies zeggen welke haarstijl en kleur bij jouw gezicht passen. Wil je geschoren worden? Dan kan je bij onze herenkapper ook terecht voor een traditionele en luxe scheerbeurt. Je bent van harte welkom in onze salon, zonder en met afspraak. Bel hiervoor naar: 050-5345266.


Wat zijn de laatste haartrends?

Al onze kappers en haarstylisten zijn op de hoogte van de laatste haartrends en haarmode voor mannen. Zo kunnen we bij jou altijd een trendy kapsel knippen. Enkele trends van dit moment zijn:

  • Gemillimeterd haar, strak en simpel
  • Undercutkapsel, die doen denken aan de jaren ‘20
  • Warrige coupes, waarvoor veel wax is gebruikt
  • (Half)lang haar in een knot of man bun
  • Zakelijke snit voor een nette uitstraling

Herenkapper

Onze herenkapper kan al deze modellen voor je knippen. Ook kunnen we je advies geven over het kapsel dat goed bij je past. Niet bij alle mannen staat een gemillimeterd kapsel bijvoorbeeld.

Pak meteen een scheerbeurt mee

Ook de vader van Ger, Siep Onnes, was herenkapper en in zijn salon konden mannen terecht voor een klassieke scheerbeurt. Die traditie heeft Ger van zijn vader overgenomen. Je kan bij ons een knipbeurt combineren met een scheerbehandeling. We beginnen met een ontspannend huidmassage en een verkwikkende lotion. Daarna knippen we jouw haar in een model naar keuze. Vervolgens werken we met scheermes en zeep je nekharen bij. Ook neemt onze herenkapper je baard en bakkebaarden onder handen. Zo ben je weer fris en netjes verzorgd als je bij ons de deur uitstapt.

Meer voor mannen

In onze salon doen wij alles om onze klanten zoveel mogelijk tegemoet te komen. Daarom hebben we ook regelmatig leuke acties voor onze vaste klanten. Daarnaast is het mogelijk om in de avonduren een afspraak te maken met onze herenkapper. Bel voor een knipbeurt naar: 050-5345266. Je kan ook zonder afspraak bij ons naar binnen lopen. Er bestaat dan wel een kans dat je even moet wachten. In de tussentijd kan je bij ons genieten van een heerlijke kop koffie en tijdschriften. Zoek bijvoorbeeld meteen een nieuwe coupe uit en onze herenkapper knipt deze graag voor jou!