Heren kapper


Dé herenkapper van het noorden

 

Zoek je een goede herenkapper in het noorden van Nederland? Kom dan eens langs bij de salon van Ger Onnes, Europees, wereldkampioen en meervoudig Nederlands kampioen. Hij kan dus met recht zeggen dat hij verstand heeft van het kappersvak. Dankzij zijn gevoel voor vorm en kleur kan hij precies zeggen welke haarstijl en kleur bij jouw coupe passen. Wil je ook geschoren worden? Dan kunt je bij onze herenkapper ook terecht voor een traditionele ontspannende scheerbeurt. Je bent van harte welkom in onze salon. Voor een afspraak kun je bellen naar: 050-5345266.

Ons team is altijd op de hoogte van de laatste haarstijlen voor mannen. Zo kunnen we je altijd een goed kapsel naar wens knippen. Ook kunnen we je advies geven over het kapsel dat goed bij je past.

Ger Onnes Herenkapper

Pak meteen een scheerbeurt mee

 

Ook de vader van Ger, Siep Onnes, was herenkapper en in zijn salon konden mannen terecht voor een klassieke scheerbeurt. Die traditie heeft Ger van zijn vader overgenomen. Je kunt bij ons de knipbeurt combineren met een scheerbehandeling. We beginnen met het knippen van je haar en het netjes weg scheren van de nek haren met scheerzeep en een scheermes maar ook nemen we de bakkebaarden netjes mee. Als je kiest om ook geschoren te worden beginnen we met een ontspannende huidmassage waarna je wordt geschoren en als afsluiter van de scheer behandeling krijg je een massage met een lekker verzorgende Aftershave balsem. Zo ben je weer lekker fris en verzorgd als je bij ons de deur uitstapt.

 

Meer voor mannen

 

In onze salon doen wij alles om onze klanten zoveel mogelijk tegemoet te komen. Daarom hebben we ook regelmatig leuke acties voor onze vaste klanten. Daarnaast is het mogelijk om in de avonduren een afspraak te maken met onze herenkapper. Bel voor een knipbeurt naar: 050-5345266. Je kunt ook zonder afspraak bij ons naar binnen lopen maar wij adviseren om ons even te bellen dan plannen wij je zo snel mogelijk in. Stel dat je niet direct geholpen kan worden kun je bij ons genieten van een heerlijke kop koffie of thee.