Haarmode


Voor de laatste haarmode

Ben je nieuwsgierig naar de laatste haarmode? Dan kan je in vakbladen of kappersboeken precies zien wat hip is. Ook kan je naar de haarmode van grote modeshows en sterren kijken. Zo krijg je een impressie van wat op dit moment trendy is. Bij de kapsalon van Ger Onnes kan je terrecht voor de laatste haartrends en we kunnen jouw coupe direct knippen of verven. Onze kappers passen hiervoor de nieuwste verf- en kniptechnieken toe. Zo verlaat je onze salon altijd met een modieus en passend kapsel. Voor een afspraak kan je ons bellen: 050-5345266.


Wat is hip voor dames?

Vrouwen hebben altijd veel verschillende mogelijkheden. Ze kunnen met kleur en model spelen, en hebben de keuze uit lang of kort haar. Daardoor zijn er momenteel heel verschillende trends. Dat is voor u prettig, want zo is er altijd haarmode die bij de vorm en teint van uw gezicht past. Onze kappers geven u hier graag advies over. Wij volgen steevast de laatste trends, zoals de strakke haarbanden en bandana’s, de wokkel, clipjes in het haar, gekke knotjes op het hoofd en wafels zoals in de jaren ‘90. De laatste jaren zien we vooral veel:

  • Natuurlijke haarkleuren die vloeiend in elkaar overlopen.
  • Diverse lagen voor het speelse effect.
  • Creatieve haarstyling in verschillende soorten vlechten en staarten.

Haarmode


Wat zijn de trends voor heren?

Als het gaat om de haarmode voor mannen, dan lijken de trends van de laatste jaren zich elkaar wat tegen te spreken. Zo zijn warrig en lang haar even hip als een kort en zakelijk kapsel. Wij kunnen ze uiteraard allebei voor je knippen. Uniek aan onze salon is dat je het knippen kan combineren met een klassieke scheerbeurt, dus met zeep en mes. De laatste haarmode voor mannen bestaat uit undercuts, strakke coupes of gekke knotjes. Geblondeerd haar of gekke kuiven zijn helemaal uit. Kies nu juist voor de nonchalante knot of staart.

Voor deskundig advies

Je bent altijd van harte welkom in onze gezellige en gemoeddelijke kapsalon. Zonder afspraak kan je bij ons terecht. Wanneerje even moet wachten, kan je alvast inspiratie opdoen in onze boeken over haarmode. Wil je een knipbeurt inplannen? Bel dan naar 050-5345266. Je kan natuurlijk ook zelf beeldmateriaal meenemen van de kleuren of modellen die je aanspreken. Wij bekijken dan samen met jou of ze bij je passen. Onze topkappers zorgen ervoor dat je met het perfecte kapsel onze salon verlaat en daarbij kijken we altijd naar jouw wensen en de laatste haarmode.