Haarmode mannen


Voor een goede knip- en scheerbeurt

Op zoek naar de laatste haarmode voor mannen? En wil je een trendy coupe, waarmee je vol vertrouwen over straat kunt lopen? Dan ben je hiervoor bij Ger Onnes aan het perfecte adres. Al onze kappers en haarstylisten zijn op de hoogte van de laatste haarmode en -trends. Zo kunnen we je perfect advies geven. Je kunt inspiratie opdoen in een van onze kappersboeken voor mannen of u neemt zelf een of meerdere foto’s mee. Aan de hand hiervan bekijken we of het kapsel geschikt voor je is. Wil je je knipbeurt afmaken met een scheerbehandeling? Geen probleem!


De laatste haarmode voor mannen

Omdat wij op de hoogte zijn van de laatste trends op kappersvlak kunnen we jou en andere mannen vertellen wat er op dit moment hip en trendy is. Dit laatste seizoen zien we vooral:

  • Strakke en simpele gemillimeterde coupes
  • Kapsels met een undercut, zoals in de jaren twintig
  • Warrige effecten, gecreëerd met veel wax
  • (Half)lang haar, gedragen in een knot
  • Krullen die ook lang gedragen mogen worden

Niet ieder trend in haarmode past bij de vorm van jouw gezicht en jouw type haar. Daarom kijken onze haarstylisten altijd eerst goed naar jouw wensen en gelaat. Vervolgens geven zij je een gedegen en eerlijk advies.

Haarmode mannen


Wij scheren je op klassieke wijze

Wanneer je meer aandacht wilt besteden aan je uiterlijk, dan kunnen mannen naast hun kapsel ook hun baard laten bijwerken door ons. Bij Ger Onnes doen we dit op klassieke wijze, dus met scheermes en zeep. Eerst zal onze kapper jouw huid masseren met behulp van een verkwikkende lotion. Daarna knippen we jouw kapsel volgens de laatste haarmode voor mannen. Tot slot scheren we nekharen weg en werken we wij je baard en bakkebaarden. Ook hierbij houden we rekening met de laatste haarmode- en trends.

Afspraak ook in de avonduren

In onze salon kan je ook in de avond een afspraak maken met Ger of een van onze andere stylisten. Hiervoor kan je bellen naar: 050-5345266. Je mag ook zonder te bellen bij ons naar binnen lopen. Het kan zijn dat je dan even moet wachten voor we je kunnen helpen. Je kunt dan genieten van een kop koffie en een nieuw kapsel uitzoeken in een van onze inspiratieboeken voor mannen. Uiteraard kan je ook zelf beeldmateriaal van haarmode meenemen. Bij ons zit je goed voor een nieuwe coupe, want wij knippen volgens de laatste haarmode voor mannen!