Haarmode 2016


Wat is de haarmode van 2016?

Vind je het belangrijk om geknipt te zijn volgens de haarmode van 2016? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de laatste trends op het gebied van coupes en kleuren? Kom dan gerust eens langs bij de kapsalon van Ger Onnes. Ons enthousiaste team laat je graag zien wat hip is. Wij houden hiervoor alle belangrijke vakbladen bij en houden de haarmode op grote modeshows goed in de gaten. Ook volgen we regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste knip- en verftechnieken uit 2016.


Grijs en bronde

Voor dames zien we dat twee belangrijke trends zich voordoen. Grijze haartinten, ook wel granny hair, was al jaren populair bij sterren. Nu zien we het anno 2016 ook steeds meer in het reguliere straatbeeld. Met name het contrast spreekt veel vrouwen aan: wie verwacht er een jonge meid met grijze haren? Grijstinten zijn ook perfect om de scherpe of strakke lijnen van een coupe mee te onderstrepen. Dat geldt ook voor bronde, een natuurlijke combinatie van bruine en blonde tinten. Dit is volgens topmerk L’Oréal dé haarmode van 2016.

Haarmode 2016


Bob- en lobkapsels

Een bobkapsel is een coupe die tot op op de kaak of de schouder valt en waarbij al het haar op dezelfde lengte is geknipt. Een lob is niet meer dan een lange bob tot bijvoorbeeld de schouders of het sleutelbeen. Veel sterren kiezen voor deze trend uit 2016. Kies voor de lob als je:

  • Graag je haar nog in staart wilt kunnen binden
  • Het leuk vindt om met je haar te experimenten
  • Graag de laatste haarmode volgt
  • Gezicht wat rond en breed is
  • Vaak van look wil kunnen veranderen

Zakelijk en warrig

Voor mannen zien we een heel wisselend beeld als het gaat om haarmode. Nog steeds is (half)lang haar een goede keuze, evenals krullen lekker laten groeien. Warrig haar mag ook zeker gezien worden, het liefst met veel wax. Daarnaast is de undercut dé coupe van het moment. Netjes en zakelijk, maar toch met een knipoog naar de jaren ‘20. Ook andere zakelijke kapsels doen het goed. De professionele uitstraling zien we terug in veel modellen. Zelfs gemillimeterd haar mag weer. Strak en simpel!

Ger is dé knipkampioen

Dat wij in onze salon zo bezig zijn met de laatste haarmode komt door onze topkapper Ger. Hij is Europees en wereldkampioen en heeft een bijzonder goed gevoel voor kleur en vorm. Die kennis geeft hij nu door aan onze kappers en haarstylisten. Zij kunnen je precies vertellen wat wel en niet goed bij je zal staan. Niet iedere trend uit 2016 zal bijvoorbeeld bij u passen. Nieuwsgierig naar jouw nieuwe coupe? Kom dan langs in onze gezellige kapsalon of maak een afspraak door te bellen naar: 050-5345266. Laat je verrassen door de haarmode van 2016!