Dameskapper


Een gezellige dameskapper!

Zoek je een dameskapper, die je goed kan adviseren over een coupe, kleur of stijl die perfect bij jouw past? Dan kan je hiervoor uitstekend terecht bij Ger Onnes en zijn team van haarstylisten. Ger is zelfs wereldkampioen geweest en heeft zijn kennis doorgegeven aan zijn kappers. Daarnaast staan gemoedelijkheid en gezelligheid centraal bij deze dorpskapper. Je wordt altijd vriendelijk en gastvrij ontvangen door deze dameskapper. Ger wilt dat jij je welkom voelt in zijn salon. Wil je zelf de gemoedelijke sfeer van deze salon ervaren? Maak dan snel een afspraak via: 050-5345266.

Uitgebreid aanbod

Je kan bij ons uiteraard terecht voor een knipbeurt. Ook kunnen we jouw haren een nieuwe kleur geven. Hiervoor maken we gebruik van de nieuwste technieken, maar we kunnen ook accenten aanbrengen met high- of lowlights. Heb je liever krullen? Dan zetten we een permanent of watergolven. Als dameskapper hebben we hier veel ervaring mee. Ook kan je bij ons terecht voor styling in een look naar keuze. Een casual of sportieve uitstraling nodig? Wij denken graag met je mee. Onze dameskapper maakt ook bruidskapsels.


Voordelen van onze dameskapper

Gemoedelijkheid, service en kwaliteit zijn voor ons belangrijk in onze salon. Als dameskapper willen we je in een prettige sfeer ontvangen en je moet je welkom voelen. Maar in onze kapsalon kan je ook terecht voor:

  • De laatste haartrends, zodat je altijd met een hippe coupe onze zaak verlaat
  • Het gebruik van producten van de beste merken, zoals Kerastase en L’Oréal
  • Regelmatig leuke acties, waarmee je profiteert van extra’s of kortingen
  • Een gratis knipbeurt wanneer je doneert aan Stichting Haarwensen
  • Een bezoek met het hele gezin, want we knippen ook heren en kinderen

dameskapper


Wij zien u graag in onze salon!

Ben je nieuwsgierig naar onze kapsalon, onze behandelingen en de gezellige sfeer? Dan nodigen we jou van harte uit om eens bij ons naar binnen te lopen. Je bent altijd welkom. Ook zonder afspraak kunnen we je knippen, maar het kan zijn dat je dan even moet wachten. Wil je dat we je direct helpen? Maak dan een afspraak. Je kan eventueel ook in de avonduren bij ons terecht. Hiervoor kan je bellen naar: 050-5345266. Laat ons jou adviseren over de beste kleur en coupe bij jouw persoonlijkheid en stijl. Dat is waarvoor je naar een echte dameskapper komt!