Beste kapper


Beste kapper van het noorden

Wanneer je een nieuw kapsel laat knippen of een nieuwe kleur wil, dan wil je dat dit gebeurt door de beste kapper. Zo weet je zeker dat je tevreden weer de deur uitstapt met een coup die perfect bij je past. Bij de kapsalon van Ger Onnes staat kwaliteit voorop. En omdat Ger zelfs Europees en wereldkampioen is geweest, is hij de aangewezen kapper voor de beste knipbeurt. Met zijn gevoel voor vorm en kleur ziet hij meteen wat bij jouw gezicht en stijl past. Hierin traint hij ook zijn team van haarstylisten. Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak en ervaar het zelf!

Beste kapper


Op de hoogte van haartrends

Om de beste kapper te zijn en te blijven, moet je continu bezig blijven om jezelf te ontwikkelen. Dat doen de haarstylisten en kappers van Ger Onnes op verschillende manieren. Allemaal hebben ze een gedegen opleiding tot kapper gehad en vele jaren ervaring. Hierdoor hebben ze zich het kappersvak helemaal eigen gemaakt. Maar nog steeds volgen ze trainingen om zichzelf te blijven ontwikkelen. Zo kunnen ze jouw kapsel volgens de laatste technieken knippen en verven. Ook kennen ze de laatste haarmode en -trends, zodat ze altijd een hippe look kunnen geven.

Service en gemoedelijkheid

Naast kwaliteit hebben we ook service en gemoedelijkheid hoog in het vaandel staan. Voor ons is het belangrijk dat u zich als klant welkom voelt in onze salon. We willen jou gastvrij en op gezellige wijze ontvangen. Je vindt bij ons niet alleen de beste sfeer, maar ook:

  • Kunnen zowel heren als dames bij ons terecht
  • Kan een kapper u ook in de avonduren knippen
  • Organiseren we vaak leuke acties voor u
  • Werken we met de beste merken en producten
  • Scheren we heren op traditionele wijze

Geknipt voor jou?

Denk je dat we de beste kapsalon zijn voor jou? Twijfel dan niet en kom eens langs. Je zal zelf ervaren dat het vakmanschap van Ger ongekend is en dat je in goede handen bent bij hem en zijn team. Een afspraak maken is niet nodig, je bent direct van harte welkom. Wil je meteen geknipt of geschoren worden? Dan adviseren we  om een afspraak te maken, zodat de kapper voldoende tijd voor je inplannen. Je kunt hiervoor bellen naar 050-5345266. We hopen je snel te mogen begroeten en jou te laten ervaren dat wij ons met recht de beste kapper van het noorden mogen noemen!