Kapper Zuid-Laren


Jouw kapsel, onze zaak

Vind je het weer tijd voor een knip- of scheerbeurt in Zuid laren? Breng dan eens een bezoek aan de kapsalon van wereldkampioen Ger Onnes. Hier vind je een gemoedelijke dorpskapper, die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. Alle kappers zijn goed opgeleid en kennen de laatste haarmode en haartrends. Zo kunnen ze je perfect adviseren over een coupe of kleur, die perfect bij jouw gezicht en kleuren past. Voor heren bieden wij tevens een luxe scheerbehandeling aan, alsof je bij een traditionele barbier in Zuidlaren bent. Bel 050-5345266 voor een afspraak!


Dit doen we in Zuidlaren

In onze modieuze en gezellige kapsalon knippen we niet alleen volwassenen, maar ook kinderen. Je kan dus met het gehele gezin in Zuidlaren bij ons terecht voor onder meer:

  • Knippen, snijden en kleuren volgens de laatste haarmode en haartrends
  • Het zetten van permanenten of het watergolven van jouw haren
  • Stylen in een look naar wens door onze eigen dameskapper
  • Het maken van kapsels voor bruiloften of andere bijzondere gelegenheden
  • Traditionele knip- en scheerbeurten bij onze eigen herenkapper

Zuid-Laren


Scheren met mes en zeep

Wil je in Zuidlaren ervaren hoe het is om op traditionele wijze geschoren te worden? Dan kan je bij Ger Onnes om een speciale en luxe scheerbehandeling vragen. Dit vak heeft Ger van zijn vader Siep geleerd, die barbier was in Haren. Onze herenkapper geeft je eerst een heerlijke en ontspannende hoofdmassage met een verkwikkende lotion. Daarna knipt onze kapper jouw coupe in model. Tot slot werkt hij met mes en zeep uw nekharen en bakkebaarden bij. Je zal met een compleet ander gevoel onze kapsalon verlaten dan je gewend bent. Probeer het zelf in Zuidlaren!

Profiteer van onze kampioen

Uniek aan onze kapsalon is dat je in de goede handen bent van Ger Onnes, een Europees en wereldkampioen. Hij heeft verstand van kleur en weet precies welk model goed bij je past. Hierin leidt hij ook de andere kappers op. Dus door welke kapper je ook wordt geholpen, je krijgt gegarandeerd een kwalitatief hoogwaardige knipbeurt. Daarnaast profiteer je in Zuidlaren bij ons van:

  • Eventueel ook afspraken in de avonduren mogelijk
  • Met regelmaat leuke acties voor onze klanten
  • Altijd een ontspannen en gemoedelijke sfeer
  • Het gebruik van topproducten van Kerastase en L’Oréal
  • Gratis knippen bij donatie aan Stichting Haarwensen

Wij zijn geknipt voor jou

Of je nu een herenkapper zoekt voor een strakke coupe en een netjes getrimde baard, of een dameskapper die kan kleuren en permanenten, bij de kapsalon van Ger Onnes zit je in beide gevallen goed. Neem dus gerust je partner en kinderen mee en verlaat onze salon met een frisse en trendy coupe. Je kan altijd zonder afspraak bij ons naar binnen lopen. Wanneer je even moet wachten, kan je genieten van een lekkere kop koffie en tijdschriften. Wil je graag dat we tijd voor je vrijmaken? Bel dan naar 050-5345266.