Kapper Roden


Voor de laatste haartrends in Roden

Is het in Roden tijd voor een knip- of scheerbeurt? Kom dan eens langs bij de kapsalon van Ger Onnes. Daar word je op gemoedelijke wijze geknipt door ervaren kappers, die op de hoogte zijn van de laatste haarmode en haartrends. Kwaliteit, service en gemoedelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan. En om het je gemakkelijk te maken, kan je ook in de avonduren op afspraak bij ons terecht. Wil je ook geknipt of geschoren worden door topkappers in de beste salon van Roden en omgeving? Bel ons dan snel om een afspraak te maken: 050-5345266.

Wat doen wij?

Uiteraard kan je in Roden in onze kapsalon terecht voor alle reguliere kappersbehandelingen. Zo kunnen we ieder gewenst model knippen, de juiste kleuren, highlights of lowlights aanbrengen en permanenten of watergolven. Daarnaast hebben we ook ervaring met kinderen en pubers. Ook mannen zijn welkom bij ons voor een luxe scheerbehandeling op traditionele wijze. Wil je je haar alleen laten stylen door onze kapper? Dan kiezen we graag met je de juiste look uit, van klassiek tot casual of sportief. Wij verzorgen ook bruidskapsels.

Traditionele scheerbeurt

Siep Onnes, de vader van Ger, was een traditionele barbier en zijn zoon heeft dit nieuw leven ingeblazen. Daarom kan je bij onze herenkapper in Roden nu ook kiezen voor een luxe scheerbehandeling:

  • We beginnen met een verkwikkende lotion en een massage van je hoofdhuid door onze kapper.
  • Vervolgens knippen we je haar in het gewenste model.
  • Daarna gebruiken we een scheermes en zeep om je nekharen weg te scheren.
  • Tot slot werken we je baard en bakkebaarden bij of scheren we je volledig.
  • Je kan weer fris geschoren en goed gekapt de straat op in Roden.

Waarom kiest u voor ons?

In Roden en omgeving kk=an je er ook voor kiezen om naar een andere dameskapper of kapsalon te gaan. Dat beseffen we ons goed. Daarom gaan we altijd net een stap verder voor onze klanten. Je profiteert hierdoor van:

  • Knippen in de avonduren op afspraak mogelijk
  • Leuke acties voor heren boven de 55 en jongeren
  • Onze kappers kennen de laatste haartrends en haarmode
  • Wij geven je altijd eerlijk advies voor een coupe die bij jou past
  • Het gebruik van topmerken als Kerastase en L’Oréal

Haarmode


Een afspraak maken?

Wil je een compleet nieuwe look en wil je dat een topkapper uw coupe onder handen neemt? Dan is Ger Onnes de aangewezen kapsalon voor jou. Bij ons werken alleen zeer ervaren en gediplomeerde haarstylisten. Bovendien is Ger zelf wereldkampioen geweest. Wil je in Roden door hem geknipt worden of door een van onze andere kappers? Maak dan snel een afspraak en bel naar: 050-5345266. Of het nu om een knip- of scheerbeurt gaat, onze ervaren kappers helpen je graag en vertellen u in Roden met plezier meer over de laatste haarmode en haartrends.