Kapper Hoogezand


Nieuw kapsel in Hoogezand?

Wil je graag een andere kleur haren of een ander model laten knippen in Hoogezand? Dan kan je hiervoor uitstekend terecht bij de kapsalon van Ger Onnes. Deze internationale knipkampioen is na twintig jaar weer terug in Groningen. Dankzij zijn scherpe oog voor vorm en kleur adviseert hij je graag het kapsel dat het beste bij jou past. Ook al onze kappers en haarstylisten kunnen je perfect helpen. Zij hebben verstand van de laatste haarmode en haartrends, en helpen zowel dames als heren. Voor een permanent of scheerbeurt kan je dus vandaag nog een afspraak maken in Hoogezand! Bel ons: 050-5345266.

Wat kunnen we voor u doen?

In onze kapsalon kunnen we je op vele vlakken helpen. Wil je een nieuwe kleur of een frisse coupe? Wij denken hierover graag met je mee in Hoogezand. Ervaar zelf ons vakmanschap van onze kappers als het gaat om onder andere:

 • De nieuwste knip- en verftechnieken
 • Het aanbrengen van high- en lowlights
 • Permanent zetten en watergolven
 • Jouw haar perfect stylen door een kapper
 • Bruidskapsels uitproberen en maken
 • Een ontspannende scheerbeurt

Haarmode


Meer dan twintig jaar ervaring

Wij realiseren ons goed dat je ook voor een ander dameskapper of kapsalon in Hoogezand kunt kiezen. Daarom zetten wij altijd net een stap extra voor onze klanten. Zo hebben wij meer dan twintig jaar ervaring in binnen- en buitenland. Daarnaast profiteer je bij ons van:

 • Gebruik en verkoop van de beste producten van merken als L’Oréal en Kerastase
 • Vaak leuke acties voor onze vaste klanten en specifieke doelgroepen
 • Onze kappers zijn op de hoogte van de laatste haartrends en haarmode
 • Gratis knippen bij donatie aan Stichting Haarwensen
 • Ook afspraken in de avonduren mogelijk

Ervaar traditioneel scheren zelf

In onze kapsalon bieden wij een speciale service aan als herenkapper. Je kan bij ons terecht voor het traditionele natte scheren met water en zeep. Onze kapper geeft je eerst een hoofdmassage met behulp van een verkwikkende lotion. Je zult heerlijk ontspannen. Daarna knippen we je haar in het gewenste model. Vervolgens gaat onze herenkapper met mes en zeep aan de slag om uw nekharen te verwijderen. Ook kunnen we je bakkebaarden en baard bijwerken of zelfs compleet verwijderen. Wat je wensen ook zijn in Hoogezand, wij helpen je graag!

Maak meteen een afspraak!

Ook zonder afspraak kan je terecht bij ons kapsalon. Het kan echter wel zo zijn dat je even moet wachten. In de tussentijd kan je dan genieten van een heerlijke kop koffie en ons uitgebreide assortiment aan tijdschriften. Zoek bijvoorbeeld alvast rustig een nieuw kapsel uit. Wil je liever direct geholpen worden door onze kapper? Maak je in Hoogezand dan telefonisch een afspraak via: 050-5345266. We hopen je snel te mogen begroeten. Ervaar zelf dat wij een gastvrije en gezellige kapsalon zijn in de omgeving van Hoogezand.