Kapper Groningen


De beste kapsalon van Groningen

Zoek je in Groningen een kapsalon waar zowel dames, heren als kinderen terechtkunnen? Dan ben je bij de kapsalon van Ger Onnes hiervoor aan het juiste adres. Onze kappers zijn op de hoogte van de laatste haarmode en haartrends. Zo kunnen ze je snel een modern en hip kapsel geven, dat precies past bij de vorm van jouw gezicht. Mannen kunnen ook bij ons terecht voor een luxe scheerbehandeling. Wilt u weer een fris en nieuw kapsel in Groningen? Bel ons dan snel voor het maken van een afspraak: 050-5345266.


Onze kappersdiensten

In onze ruime en modieuze kapsalon kan je voor verschillende behandelingen terecht. Je kan hierbij denken aan onder meer:

  • Knippen
  • Verven, highlights en lowlights
  • Watergolven en permanenten
  • Stylen en bruidskapsels
  • Scheren

 

Dit is slechts een greep van onze diensten waarvoor je in Groningen bij ons moet zijn. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Groningen


Luxe scheerbehandeling

Als herenkapper bieden we in Groningen onze mannelijke klanten een luxe scheerbehandeling aan. Onze behandeling begint met een verkwikkende friction, een lotion waarmee de kapper de hoofdhuid masseert. Daarna knippen wij je haar in de gewenste coupe. Vervolgens verwijderen we de nekharen en bakkebaarden op ouderwetse wijze met een scheermes en zeep. Je kan vervolgens weer netjes geknipt en goed geschoren de straat op in Groningen. Wanneer mogen we jou op deze traditionele wijze scheren?

Onze kapsalon

Er zijn in Groningen en omgeving vele kappers, die graag jouw kapsel onder handen nemen. Maar daarmee doe je jezelf en uw coupe tekort. Bij ons kan je namelijk:

  • Ook in de avonduren terecht op afspraak, op woensdag, donderdag en vrijdag
  • Wij werken met topmerken als Kerastase en L’Oréal
  • Voor gediplomeerde en ervaren kappers
  • Altijd vrijblijvend advies krijgen voor een stijl die echt bij jou past
  • Heerlijk genieten van een kop koffie en een goed tijdschrift bij het wachten

Over ons bedrijf

In Groningen en omgeving is dé heren- en dameskapper Ger Onnes. Ook zijn vader Siep was vroeger een bekende barbier in Haren. Na meer dan twintig jaar het kappersvak op internationaal niveau te hebben beoefend, is Ger nu weer terug in zijn Haren. Wil je bij hem de gezelligheid en gastvrijheid van de ouderwetse dorpskapper weer ervaren? Maak dan snel een afspraak voor een knip- of scheerbeurt en bel: 050-5345266. Onze ervaren kappers helpen je graag en zorgen ervoor dat je met een prachtig en nieuw kapsel onze salon in Groningen uitstapt.