Kapper Eelde


Toe aan een knipbeurt?

Is het weer tijd voor een knip- of scheerbeurt in Eelde? Maar wil je ook graag eens iets anders? Kom dan langs in de kapsalon van Ger Onnes. Deze kapper is wereldkampioen geweest en keert na twintig jaar weer terug naar zijn oude honk. Service, kwaliteit en gemoedelijkheid zijn voor hem heel belangrijk. Daarom zijn alle kappers op de hoogte van de meest recente haarmode en haartrends. Bovendien kunnen zowel dames als heren bij ons terecht. Watergolven is dus geen enkel probleem, evenals een klassieke scheerbehandeling. Het gehele gezin is welkom in Eelde!


Complete service in Eelde

Wanneer je in Eelde voor onze kapsalon kiest, dan profiteert je van een compleet aanbod aan kappersbehandelingen. Je kan bij ons terecht voor verschillende knip- en snijtechnieken, maar we kunnen ook jouw coupe een nieuwe kleur geven (eventueel met highlights of lowlights). Daarnaast kan onze dameskapper ook watergolven, permanenten en stylen. Wij kunnen zelfs bruidskapsels maken. Onze herenkamer knipt niet alleen, maar kan ook een luxe scheerbehandeling uitvoeren. Zo kan je in Eelde voor al jouw kapperswensen bij ons terecht.

Haarmode


Gemoedelijke dorpskapper

Voor ons is een juiste sfeer heel belangrijk. Een klant moet zich welkom voelen in onze kapsalon. Onze missie is om jou weer de gezelligheid en gastvrijheid van een dorpskapper te laten ervaren in Eelde. Daarbij verliezen we ook de kwaliteit niet uit het oog. Dit leidt ertoe dat u bij ons profiteert van veel voordelen:

  • Wij hebben met regelmaat bijzondere acties voor onze klanten.
  • U kunt ook in de avonduren geknipt worden op afspraak.
  • Iedere kapper van ons is goed opgeleid en zeer ervaren.
  • Wij knippen gratis voor de Stichting Haarwensen.
  • Onze kappers werken alleen met topmerken, zoals Kerastase.
  • Al onze haarstylisten werken volgens de laatste haarmode en haartrends.

Wat mogen we voor jou doen?

Ben je overtuigd van alles wat onze kapsalon u in Eelde kan bieden? Maak dan snel een afspraak voor een luxe scheerbeurt, inclusief knippen en een ontspannende hoofdmassage. Of wil je liever een geheel nieuw kapsel, een ander model of een trendy kleur? Dan denken onze ervaren kappers hierover graag met je mee. Bel 050-5345266 om een afspraak te maken met een van onze kappers of Ger zelf. Samen zorgen we ervoor dat je met een hippe coupe onze salon weer verlaat.