Kapper Bedum


Ger Onnes, geknipt voor u

Wil je in Bedum een trendy en passend kapsel hebben? Kom dan langs in de modieuze en ruime salon van topkapper Ger Onnes. Deze internationale knipkampioen staat garant voor kwaliteit, service en een gemoedelijke sfeer. Alle haarstylisten zijn op de hoogte van de laatste haarmode en haartrends. Bovendien is het een kapsalon met kappers voor dames en heren. Je kan een permanent laten zetten maar ook op traditionele wijze geschoren worden. Wat kunnen we in Bedum voor jou doen? Voor een afspraak kan je bellen naar: 050-5345266.

Onze services in Bedum

Door welke kapper je ook geholpen wordt, ons hele team is goed opgeleid en ervaren. Zij zijn persoonlijk geselecteerd door Ger zelf. In Bedum kan je bij ons terecht voor een breed aanbod aan services. Zo kunnen wij:

  • Knippen volgens de laatste technieken
  • Verven, permanent en tijdelijk
  • Lowlights en highlights in verschillende kleuren zetten
  • Stylen door onze kapper in look naar keuze
  • Bruidskapsel naar wens door onze dameskapper
  • Een natte scheerbeurt door onze herenkapper
  • Watergolven of permanenten

Wil je weten wat wij verder voor je kunnen betekenen in Bedum? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Haarmode


Ervaar een unieke scheerbeurt

Speciaal voor onze heren bieden wij een unieke en traditionele scheerbehandeling aan. Ger Onnes heeft deze kennis en ervaring opgedaan bij zijn vader Siep, die een eigen salon had als barbier in Haren. Onze kappers leggen je volledig in de watten. Zo beginnen we eerst met een ontspannende hoofdmassage met een verkwikkende lotion. Daarna knippen we je nieuwe coupe. Vervolgens verwijderen we met een scheermes en zeep jouw nekharen. Ook kunnen we je baard en bakkebaarden verwijderen of deze in het gewenste model scheren. Ervaar deze behandeling zelf in Bedum!

Bel ons: 050-5345266

Ben je in Bedum op zoek naar een ervaren dameskapper die de laatste haartrends kent? Of een herenkapper die precies weet hoe een man geschoren wil worden? Dan zit je goed bij Ger Onnes. Je kan bij ons zelfs een afspraak maken in de avonduren of profiteren van leuke acties voor onze klanten. Wil je ook geknipt worden door de beste kappers, die gebruikmaken van de beste technieken en topmerken? Breng dan snel een bezoek aan Ger Onnes. Je kan ons bellen voor een afspraak. We kijken ernaar uit om een nieuwe coupe voor je te knippen in Bedum.